Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransdoftande skaldjurslåda

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkel och lättlagad lyxmat när den är som bäst! Det går också bra att använda endast räkor om du inte har/hittar någon skaldjursmix. 340 Kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Fräs hackad lök, tärnad paprika, strimlad chili och stött saffran i smör eller olja några minuter. Ta av från värmen och rör ner de avrunna, tinade skaldjuren. Rör ihop ägg och keso med salt och peppar och blanda ner i skaldjursblandningen.
  3. Häll blandningen i en ugnsform och grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter, tills lådan fått fin färg.
  4. Servera gärna med en blandad grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.