Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransgriljerade revbensspjäll

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ny intressant smaksättning på revbenspjällen - varför inte??

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Stöt saffran, apelsinskal och salt i en mortel.
  3. Blanda honung, olja, vitlök, svartpeppar, apelsinsaft och saffransaltet.
  4. Blanda marinaden med spjällen och låt stå i kylskåp minst 2 timmar.
  5. Stek i 175-gradig ugn ca 50 minuter eller tills revbenen känns genomstekta och lossar frän benen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.