Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ytterligare ett jättegott laxrecept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skala och skiva morötterna tunt. Lägg dem i en ugnssäker form. Lägg på laxen och krydda med salt och peppar.
  3. Blanda grädde, rosmarin och saffran. Häll det över laxen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
  4. Garnera gärna med färsk rosmarin.
  5. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • jeanka 13 mars 2009

    Jättegod rätt, älskar saffran till fisk! Morötterna är svåra att få klara på den korta tiden i ugnen, jag brukar därför skiva på längden med osthyvel eller potatisskalare. Då får man istället långa, fina strimlor.

  • Kicki8 21 november 2010

    Mycket gott,hela familjen gillade den. Tog citronpeppar från Krusmyntagården och hoppade över rosmarinen.Potatis till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.