Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransmuffins

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20-25 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gudomliga - även om det inte är jul

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa rumsvarmt smör och socker med elvispen. Rör ner ett ägg i taget. Stöt saffran.
  2. Blanda sen ner resten, ta hälften först och sen lite grädde och sen det sista. Smeten är tjock och man får använda två skedar för att klicka ner den i muffinsformar. Fyll formen med 3/4.
  3. Grädda 15 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • festmaten 28 november 2008

    Jag har också detta receptet, men där står råsocker i stället för strösocker. Vet egentligen inte vad det blir för skillnad. Men jättegoda är de, varma o nybakade....mums!

  • asma 30 november 2008

    Bakade saffransmuffins idag på morgonen till kvällens adventsfika. De blev goda, tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.