En perfekt rätt att bjuda på när det kommer många.
Servera med grönsallad och en god salsa.
Instruktioner
- Skölj quinoan väl i varmt vatten. Skala och hacka löken. Skala och finhacka vitlöken.
Hetta upp en wok eller en stor stekpanna. Bryn lök och vitlök i olivolja några minuter. Tillsätt saffran och quinoa och rör om.
Häll på buljong och sänk värmen. Låt koka i 15 minuter.
Häll av överbliven buljong när quinoan kokat klart.
- Strimla paprikan och skär korvarna i mindre bitar. Hetta upp en annan stekpanna. Bryn paprika, korv, scampi och musslor i olivolja under några minuter och blanda sedan ner alltihop i quinoagrytan.
Pressa lime över paellan och smaka av med salt och peppar.
- Servera rätten med grönsallad och salsa.
Publicerat den
8 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar