Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranspannacotta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 3 timmar 20 minuter
Skriv ut

Ljuvlig dessert, som smälter i munnen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinet ligga i vatten i ca 5 minuter. Koka upp grädde, saffran och socker i en kastrull.
  2. Ta upp och lägg ner gelatinbladen i gräddblandningen så att de smälter. Låt svalna och tillsätt vaniljsockret.
  3. Häll upp i formar eller i glas. Låt stelna i kylen i minst 3 timmar. Garnera med passionsfrukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.