Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranspannacotta med kräftor

 
Skriv ut

Pannacotta burkar ofta förknippas med efterrätt, men här serveras den i en matig variant. Överraskande gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinet 5 minuter i kallt vatten. Värm grädden i en kastrull. Krama ur gelatinet och blanda ner i den varma grädden. Rör om ordentligt. Låt svalna.
  2. Blanda i gräddfil, cayennepeppar, salt, saffran och en burk finhackade kräftstjärtar. Smaka av med citronsaft, finhackad dill och salt. Fördela i portionsformar eller glas och låt stå kallt minst 4 timmar före servering.
  3. Vid servering: Toppa med hela kräftstjärtar, gärna ihop med en fin dillvippa eller gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.