Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranspannkaka

 
Saffranspannkaka Saffranspannkaka
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Min version. Jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risgrynsgröt enl. anvisningar, och låt svalna. Blanda gröten med övriga ingredienser, och häll smeten i en vid, smord och ugnssäker form. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader tills smeten stelnat och ytan fått fin färg, ca 30 min.
  2. Servera puddingen ljum med vispad grädde och salmbärssylt (blåhallon), hallonsylt eller drottningsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.