Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranspasta med nötter och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Busenkel och krämig vinterpasta som du lätt rör ihop. Vill du göra rätten lite mer matig så vänd ner lite strimlad rökt skinka i pastan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krama vätskan ur den tinade spenaten. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och saffran sakta i smör i en panna. Rör i spenaten. Häll på grädden och koka ihop några minuter. Krydda med salt och peppar.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt den rinna av. Blanda den nykokta pastan med sås, grovhackade hasselnötter och grovriven ost.
  3. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.