Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranspastasås med räkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

En kanongod kombination som går fort att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna och gör avkok av skalen ca 3 dl vatten samt en liten bit av purjolöken och låt sjuda i ca 10 min. Skiva purjon och paprikan i fina små bitar.
  2. Hetta upp en traktörpanna och ha i olivolja och bryn paprikan, purjon och den finhackade vitlöken lätt och häll i avkoket samt creme fraichen och saffran.
  3. Låt sjuda en stund innan du har i räkorna. Smaka av med salt och peppar och häll i den färdigkokta pastan och avsluta med att strö över finhackad bladpersilja. Lycka till

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 5 december 2008

    Hej anders nu har vi ätit saffran pastasås den var kanon god tyckte jag kommer att göra om den ganska snart tack för receptet kram / monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.