Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranspotatis med löjrom och rödlök

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Från TV-programmet Kockduelllen, Kock: Christian Hellberg Lyxigt och enkelt, frän kombo med saffran och löjrom!

Ingredienser

Instruktioner

Skär potatisen i skivor. Koka med saffran och salt. Skär rödlök i små tunna skivor. Lägg upp potatisen, klicka på crème fraiche och löjrom. Garnera med den tunt skivade rödlöken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.