Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransrisotto med skaldjursmix

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken tills den är genomskinlig i hälften av oljan. Rör ner ris och saffran, fräs någon minut. Späd med vinet som får koka in. Späd med buljongen lite i taget och rör ofta i riset tills nästan all vätska absorberats. Fräs skaldjuren i resten av oljan och vänd ner ärterna mot slutet så att de blir varma. Rör ner osten i riset och blanda med skaldjuren.
  2. Servera med blandad sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • vannaost 4 oktober 2014

    Jätte gott! La till hemma skalade räkor innan servering. Kommer göra denna rätt igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.