Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranssås med kräftstjärtar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

Skala löken och finhacka den. Fräs löken mjuk och glansig i lite matfett. Strö över mjöl och rör om. Späd med vatten och crème fraiche. 2. Rör ner smulad buljong, saffran och pressad vitlök. Låt såsen koka upp under omrörning. Smaka av. 3. Dela sparrisen i mindre bitar och lägg ner dem i såsen. Koka i ytterligare några minuter. Smaka av. Tillsätt de avrunna kräftstjärtarna och låt allt bli genomvarmt men inte koka. Bjud nykokt pasta till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Misscabincrew 16 maj 2010

    Ser riktigt gott ut detta recept, skall faktisk pröva det i kväll :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.