Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranstorsk

 
Skriv ut

Ett supergott och annorlunda sätt att tillaga fisk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på ca 200 grader. Börja koka riset. Smörj en ugnssäker form. Lägg i tinade torsk/Hokifiléer.
  2. Blanda tomatkrossen och grädden. Stöt saffranen i en mortel och ha i det i tomatsåsen.
  3. Salta och peppra antingen i såsen eller direkt på fisken. Tänk på att grädde och tomat gärna tar över med för lite salt. Så ha i rätt mycket salt och peppar.
  4. Sätt in i ugnen tills fisken är genomkokt. Ca 20 minuter? Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.