Saftig chokladtårta recept

Laddar...
Din sökning gav 15 träffar
Chokladmoussetårta med jordgubbar

Supergod och saftig chokladtårta som är snabb och enkel att göra till vardag och fest. Den består av en smarrig kladdkaka till botten, följt av färska jordgubbar och rostade nötter, i bildens fall man..


Glutenfri chokladtårta
Glutenfri chokladtårta

En väldigt enkel och god tårta! Kan ätas bara sådär eller med diverse tillägg! Skriv gärna i efterhand hur tårtan blivit och om ni har fyllt den med någonting och vad! Provar ännu själv fram och ser ..Saftig chokladkaka
Saftig chokladkaka

Det är egentligen en chokladtårta som ska fyllas med krossade likörkarameller, men jag tycker den är godare som "vanlig" kaka.

Chokladtårta med valnötter
Chokladtårta med valnötter

Saftig och god med intensiv chokladsmak. De vispade äggvitorna ger lutf åt kakan, så rör ner dem försiktigt. Prova med att byta ut 50 g av fettet mot 50 g malda valnötter och blanda dem i smeten sam..


Chokladtårta med créme fraiche
Chokladtårta med créme fraiche

Saftig tårta med hallonfyllning som toppas med en len och krämig chokladglasyr. Om du dubblar ingredienserna till den här kakan kan du baka den i en ugnsform 26 x 33 cm i 45-50 minuter. Perfekt om ..Chokladtårta med apelsin och vaniljgrädde
Chokladtårta med apelsin och vani..

En god och saftig chokladbotten som inte är så mäktig. Tårtan fylls med en frisk vaniljgrädde. Vill man göra det riktigt lätt för sig så köper man vaniljvisp.


Glittertårta
Glittertårta

Barn blir knäsvaga inför allt som glänser och skimrar, så varför inte överraska med en supersaftig chokladtårta med lila och rosa glitter på.