Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig chokladkaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Det är egentligen en chokladtårta som ska fyllas med krossade likörkarameller, men jag tycker den är godare som "vanlig" kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strösocker, vetemjöl, vaniljsocker, cacao och bakpulver blandas väl.
  2. Tillsätt under omrörning: ägg, smält margarin, kokande vatten.
  3. Grädda i 175 grader i 35-40 minuter.
  4. Glasyr: Florsocker, kallt kaffe, cacao, vaniljsocker och smält margarin.
  5. Om man vill kan man garnera med strössel eller kanske någon marsipanfigur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.