Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig chokladkaka med kaffesmak

(2 kommentarer)  
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Den här chokladkakan gillas högt av både stora och små. Är även gott att ha vispad grädde och mossad banan emellan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker och sikta ner det i smeten omväxlande med mjölken. Sist tillsätts det smälta avsvalnade smöret och kaffet. Häll smeten i en smord och bröad rund form. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader i ca 40-50 minuter. Låt kakan svalna och pudra på florsocker.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • emaxen 16 februari 2009

    En rikigt god mjuk kaka med mycket smak och den var väldigt lättbakad. Fullpoängare. Kram emaxen

  • elvisfreaket 15 april 2009

    Mycket god. Kommer att baka detta igen.. Tack.. Går även att skära isär som tårtbottnar.. mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.