Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig glutenfri köttfärspaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Alltid god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mandelmjöl, bovetemjöl, margarin och vatten i en bunke tills det blivit en jämn deg, bred degen i en ugnsfast form, gärna ca 1 cm upp på kanterna, strö på aromsaltet. Bryn köttet och blanda sedan i den hackade löken och vitlöken samt alla kryddorna jämte ketchupen, låt sjuda en stund, bred sedan över pajdegen. Vispa ihop ägg, grädde och häll över som ett täcke, strö sedan den rivna osten på.
  2. Grädda i 175 grader ca 35 - 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.