Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburgare med sallad, rödlök, cocktailtomat & cheddar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En saftig hamburgare på nötkött med krispig sallad, tomat, lök och dessutom krämig cheddarost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med lite vatten till en jämn smet. Forma fyra bollar och platta ut dem till hamburgare. Salta och peppra köttet innan stekning. Stek dem i en het panna i ca 4 minuter på varje sida, hamburgaren skall fortfarande vara rosa inuti.
  2. Blanda majonnäs, gräddfil, tomatpuré, senap och saltgurka, smaka av med salt och peppar.
  3. Rosta bröden under grillgallret. Lägg dubbla ostskivor på hamburgarna och smält dem under grillgallret. Montera hamburgaren med dressing i botten, sallad, hamburgare, tomat och rödlök.
  4. Servera gärna med en extra sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PeggyM 3 maj 2009

    Mycket god burgare som vi grillade på grillen härromdagen. Riktigt smaskigt!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.