- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En saftig hamburgare på nötkött med krispig sallad, tomat, lök och dessutom krämig cheddarost.
Instruktioner
- Blanda färsen med lite vatten till en jämn smet.
Forma fyra bollar och platta ut dem till hamburgare.
Salta och peppra köttet innan stekning.
Stek dem i en het panna i ca 4 minuter på varje sida, hamburgaren skall fortfarande vara rosa inuti.
- Blanda majonnäs, gräddfil, tomatpuré, senap och saltgurka, smaka av med salt och peppar.
- Rosta bröden under grillgallret.
Lägg dubbla ostskivor på hamburgarna och smält dem under grillgallret.
Montera hamburgaren med dressing i botten, sallad, hamburgare, tomat och rödlök.
- Servera gärna med en extra sallad.
Publicerat den
7 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket god burgare som vi grillade på grillen härromdagen. Riktigt smaskigt!!!