Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftigt grovbröd med lingon

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett lite mörkare bröd som blir extra saftigt med lingon i smeten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda filmjölk, lingonsylt och sirap i en bunke. Blanda de torra ingredienserna och blanda sedan med filmjölksblandningen.
  3. Lägg ett bakplåtspapper i en avlång brödform och fyll formen med smet. Grädda brödet i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.