Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami- och getostfyllda tunnbrödsrullar

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett gott och mycket enkelt tilltugg till champagnen och nyårsraketerna, eller vid andra småhögtider.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa med gaffel den rumstempererade chevréosten med grädden till lagom bredbar konsistens. Bred blandningen på tunnbrödet.
  2. Lägg över salamiskivor omlott och rulla ihop från kortändan. Låt vila i kyl 1-2 timmar.
  3. Skiva i 2-3 cenitmeter breda skivor, lägg upp på fat. Servera med en kyld, halvsöt chamapagne och färsk frukt ex fikon, annanas , dadlar päron etc... efter tycke och smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.