Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salamibiffar med krämig potatismos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept från delikatesskungen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fintärnat bacon och hackad schalottenlök.
  2. Blanda mjölk och ströbröd och låt dra. Lägg färsen, baconet, löken, salamin, ströbrödsblandingen och osten i en skål. Krydda med muskot, salt och peppar och blanda väl. Forma smeten till inte för stora biffar och lägg dem på ett fat.
  3. Smörstek kantarellerna tillsammans med den finhackade vitlöken. Smörstek biffarna 3-4 minuter på varje sida, och låt dem sedan rinna av på hushållspapper.
  4. Krämiga Potatismoset: Koka potatisen och stöt den till ett grovt mos tillsammans med smöret. Rör samman senap, vatten, honung, salt, peppar och gurkmeja i en liten skål. Vänd ned blandningen i det varma potatismoset.
  5. Garnera med valfri sallad och Balsamico rediktion om så önskas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.