Ett recept från delikatesskungen.
Instruktioner
- Stek fintärnat bacon och hackad schalottenlök.
- Blanda mjölk och ströbröd och låt dra. Lägg färsen, baconet, löken, salamin, ströbrödsblandingen och osten i en skål. Krydda med muskot, salt och peppar och blanda väl. Forma smeten till inte för stora biffar och lägg dem på ett fat.
- Smörstek kantarellerna tillsammans med den finhackade vitlöken. Smörstek biffarna 3-4 minuter på varje sida, och låt dem sedan rinna av på hushållspapper.
- Krämiga Potatismoset:
Koka potatisen och stöt den till ett grovt mos tillsammans med smöret.
Rör samman senap, vatten, honung, salt, peppar och gurkmeja i en liten skål. Vänd ned blandningen i det varma potatismoset.
- Garnera med valfri sallad och Balsamico rediktion om så önskas.
Publicerat den
25 december 2008
Liknande recept
Skriv kommentar