- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Supergoda smaker som gifter sig bra.
Instruktioner
- Skär upp filén från sidan och rulla samtidigt ut den till en platta, ca ½-1 cm tjock. Bred på ost och lägg på salami. Rulla ihop filén som en rulltårta. Fäst med tandpetare. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Sänk värmen, häll i lite vatten och låt filén steka klart. Kontrollera med köttermometer - vid 70° innertemperatur är köttet klart.
- Blanda ingredienserna till såsen i en kastrull, utom mjöl och vatten. Koka upp. Blanda mjöl och vatten, rör ner det i såsen. Smaka av med salt och peppar. Strö över färska basilikablad. Servera med ugnsstekta potatisklyftor eller ris och en tomatsallad.
Publicerat den
18 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar