Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salamifyllda rullader i svartvinbärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott både till vardags och till fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut köttet på en skärbräda, lägg på salamin och rulla ihop. Bryn rulladerna i en stekpanna. Krydda köttet med salt och peppar.
  2. När rulladerna fått färg runt om, lägg över dem i en gryta. Häll på juice och grädde och smula i buljongtärningen. Låt puttra under lock i ca 30 minuter.
  3. Ta ur rulladerna och lägg dem på serveringsfat. Rör i maizenaredningen i såsen och låt den koka i ytterligare ca 1 minut.
  4. Servera med t.ex. pressad potatis eller potatiskroketter och haricot verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.