Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salamilasagne med sting

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En annorlunda och väldigt god lasagne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Hetta upp smöret i en kastrull, strö över mjöl och späd med mjölken under vispning. Ta kastrullen från värmen och vispa ner äggulorna. Tillsätt ost och blanda väl.
  2. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Skär squash, svamp och salami i små bitar. Hetta upp smör/olja i en panna och fräs upp squash, svamp och soltorkade tomater under omrörning. Håll i mjölk och sambal oelek. Låt puttra på svag vämre några minuter tills tomaterna mjuknar. Rör ner salamin.
  4. Smörj en ugnssäker form. Häll lite ostsås i formen, lägg på lasagneplattor och sedan salamiröra. Fortsätt att varva sås, plattor och röra, avsluta med ostsås. Strö över ost och parmesan. Gratinera mitt i ugnen ca 30 minuter. Låt lasagnen "sätta sig" ca 10 minuter innan den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.