Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salamilindad torskrygg med soltorkade tomater och rosévinsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Köpte salami magnifico i den manuella delikatessdisken, den ger långsmala skivor som är lätta att linda in torsken i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra torsken. Lägg på soltorkade tomater och basilika, linda sedan in i salami. Lägg i en ugnsform och låt gå i 200 grader i ca 15 minuter. Kontrollera med sticka när fisken är klar.
  2. Koka upp creme fraiche, grädde och rosévin i en kastrull. Smula ner fiskbuljongen och låt såsen koka några minuter. Smaka av med salt och vitpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.