Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgur med fetaost och aprikoser

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna goda rätt med bulgur, fetaost och aprikoser är perfekt att servera till lunch eller som tillbehör till kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga bulgurn enligt förpackningens anvisning.
  2. Blanda samman olivolja, citronsaft, salt och peppar till en dressing. Rör ner dressingen i den varma bulgurn. Låt svalna.
  3. Dela aprikoserna i mindre bitar. Rosta pinjenötterna i en het torr stekpanna och ställ åt sidan.
  4. Dela tomaterna på hälften. Blanda bulgur med dressing, aprikoser, pinjenötter, persika, mynta och tomater.
  5. Dela fetaosten i mindre bitar och fördela den över salladen. Servera salladen varm eller kall.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saxa 1 april 2012

    Mycket god ! Kommer att använda denna många gånger i sommar till grillat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.