- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Supergoda vegetariska burgare med fina tillbehör. Originalrecept från Green Kitchen Stories.
Prova gräddfilsås med mynta till, passar underbart ihop med rödbetor och mango.
Instruktioner
- Skala och riv de råa rödbetorna, skala och riv den gula löken och vitlöksklyftorna.
Blanda allt i en bunke, häll i havregryn, olivolja och äggen. Blanda väl. Hacka basilikan, blanda i basilika, smulad fetaost, salt och peppar. Låt vila i minst 30 minuter, eller under dagen. Tina mangobitarna. Blanda gräddfil med mynta. Strimla sallad, skär fetaost i skivor, tunnskiva rödlöken, skär avocado i skivor eller tärningar.
Forma 6-8 burgare av smeten, pensla med olja. Grilla ett par minuter på bägge sidor.
- Lägg ihop de grillade rödbetsburgarna i hamburgerbröd, toppa med sallad, avocado fetaost, lök och mango. Ringla över lite myntadressing. Klart att njuta!
Publicerat den
8 september 2015
Liknande recept
Skriv kommentar