Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade rödbetsburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergoda vegetariska burgare med fina tillbehör. Originalrecept från Green Kitchen Stories. Prova gräddfilsås med mynta till, passar underbart ihop med rödbetor och mango.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv de råa rödbetorna, skala och riv den gula löken och vitlöksklyftorna. Blanda allt i en bunke, häll i havregryn, olivolja och äggen. Blanda väl. Hacka basilikan, blanda i basilika, smulad fetaost, salt och peppar. Låt vila i minst 30 minuter, eller under dagen. Tina mangobitarna. Blanda gräddfil med mynta. Strimla sallad, skär fetaost i skivor, tunnskiva rödlöken, skär avocado i skivor eller tärningar. Forma 6-8 burgare av smeten, pensla med olja. Grilla ett par minuter på bägge sidor.
  2. Lägg ihop de grillade rödbetsburgarna i hamburgerbröd, toppa med sallad, avocado fetaost, lök och mango. Ringla över lite myntadressing. Klart att njuta!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.