Detta är en persisk rätt som används vid festliga tillfällen.
Instruktioner
- Börja med att koka kycklingfileerna i salt, lite curry och paprikapulver.
- Potatisen och äggen kokas.
- Mixa den färdigkokta kycklingen, äggen, ärtorna, minigurkorna. Potatisen mosar jag som när jag ska göra potatismos. Majonbäsen tillsätter du sist med salt.
- Allt blandas ihop i en enda röra och läggs upp på ett fat.
Grovriv lite morot och gurka, dekorera med detta och lite kanel. Låt den gärna stå över natten i kylskåp så blir smaken rikare.
Publicerat den
26 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
kan man använda nåt annat i stället för kyckling?
Jag brukar garnera med räkor majs paprika och gröna ärter , det blir en vakcer och väldigt god rätt! Tyvärr inte särskilt LCHF som jag äter nu så jag måste avstå från den tyvärr!
måste det va kycklingfile? går det bra med en hel kyckling som man delar i små bitar?