Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad olivie

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Detta är en persisk rätt som används vid festliga tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka kycklingfileerna i salt, lite curry och paprikapulver.
  2. Potatisen och äggen kokas.
  3. Mixa den färdigkokta kycklingen, äggen, ärtorna, minigurkorna. Potatisen mosar jag som när jag ska göra potatismos. Majonbäsen tillsätter du sist med salt.
  4. Allt blandas ihop i en enda röra och läggs upp på ett fat. Grovriv lite morot och gurka, dekorera med detta och lite kanel. Låt den gärna stå över natten i kylskåp så blir smaken rikare.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • ris_otto 2 juni 2008

    kan man använda nåt annat i stället för kyckling?

  • Pennylane1 31 augusti 2008

    Jag brukar garnera med räkor majs paprika och gröna ärter , det blir en vakcer och väldigt god rätt! Tyvärr inte särskilt LCHF som jag äter nu så jag måste avstå från den tyvärr!

  • kariesfri 3 februari 2010

    måste det va kycklingfile? går det bra med en hel kyckling som man delar i små bitar?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.