Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen risonisallad med kyckling och feta

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Salladen kan även serveras kall om man vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risonin i buljongen ca 10 min. Häll av vätskan. Skär kycklingen i bitar. Stek den i olja tills den är färdig. Salta och peppra. Skala och skiva löken och dela salladen i bitar. Rör ihop såsen.
  2. Lägg sallad på två tallrikar och lägg på risonin och kycklingen. Toppa med rödlök och smula över fetaosten. Servera med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.