Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flygande Jakob på viktväktarvis

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Då denna rätt var en av våra favoriter innan jag började viktväkta så här kommer den på ett magert sätt. 5 per portion.

Ingredienser

Instruktioner

Dela och fördela kycklingköttet i en eldfast form. Skiva bananer på längden och täck kycklingen med dem. Rör ihop crème fraichen och lättmjölken med chilisåsen. Häll såsen över köttet. Strö över solrosfrön. Sätt in i ugn, 225 grader ca 10-15 minuter eller tills rätten fått lite färg. Servera med sallad och ris.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • SEAbjrpn 12 september 2008

    Bra med lite magrare recept, tack för receptet Kram SEA

  • Ekorrungen 16 november 2008

    Tack för detta underbart goda recept! Jag åt det hemma hos min syster, så vi fick öka receptet till det dubbla, alla åt med god aptit! Det var gott med solrosfrön på, nyttigare! Tack, Tack, Tack!

  • bjuranna 1 mars 2009

    Lika god som den feta varianten! Jag tog till och med 2% fraiche och det gick mycket bra. Då blev det 4,5 points.

  • redd 12 februari 2011

    Lite otippat har det här blivit en av 1åriga dotterns favoriter. Fast då utan solrosfrön och med vanlig créme fraiche och standardmjölk och väldigt mycket mindre andel kyckling.

  • Kicki8 2 mars 2013

    Gott kommer att lagas fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.