Sallad med jordgubbar recept

Laddar...
Din sökning gav 112 träffar
fruktsallad med varm vit choklads..

Skala och skär frukten i bitar. Dela jordgubbarna. Blanda honung, citronskal och mynta. Häll det över frukten och rör om. Koka upp grädden i en kastrull och ta den från plattan. Grovhacka chokladen. R..
Tomat och jordgubbssallad

Överaskande god sallad med smaker som verkar omöjliga ihop men ger en underbar wow-upplevelse. Jättegott på buffé bordet eller till grillad. Ni måste testa!
Fruktsallad Macedonia

Efter en mättande middag är den här saftiga fruktdesserten den perfekta avslutningen eller perfekt till den som helt enkelt vill ha något gott men tänker på figuren;). Den är enkel att göra, så lägg i..
Italiensk smörgåslängd

Den här är bra att bjuda på till ett smörgåsbord. Längden räcker till 6 bitar står det i receptet, men äter man bara längden så räcker den till 2 max 3 personer. Bild kommer senare.
Mellans kalla buffé

Jag lade spegelglas på ca 3 meter arbetsbänk i köket och dukade upp på det. Jag lade fram sparsamt av kött och räkor och fyllde på efterhand eftersom det vid öppet hus kan ta några timmar innan alla h..

Jordgubbscoupe med vit choklad- &..

En doft av sommar! Denna ljuva dessert är lätt att förbereda till många i glas (eller helt enkelt plastglas) Till barnens dessert byter du ut likören mot lätt sötad saft. Den vita chokladkrämen ..