Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpudding med ris

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Fiskpudding med ris och dill är delikat fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225º.
  2. Blanda risgrynsgröten med uppvispat ägg, salt, dill, vitpeppar och kajennpeppar. Finfördela fisken och rör ner i smeten.
  3. Smörj en ugnssäker form med matfett. Häll smeten i formen och släta till ytan. Strö över ströbrödet och pensla med flytande matfett.
  4. Grädda fiskpuddingen i mitten av ugnen, ca 20 minuter. Servera med sallad eller kokta grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • soffan_85 28 oktober 2008

    Gott enkelt och praktiskt

  • mariacs67 21 maj 2009

    Blev sugen på fiskpudding och gjorde denna variant. Trodde först inte på konceptet att ha risgrynsgröt i maträtten, men det blev supergott. Hela familjen hoppade jämnfota utav glädje och ville ha denna maträtt fler gånger. Denna gång dubblerade jag receptet, för jag tyckte det lät lite lite till 4 personer. Nästa gång jag gör denna maträtt ska jag fyrdubbla receptet, för det blev lite lite till två vuxna och två barn.

  • izzkizz 27 september 2009

    Gott och enkelt, perfekt till vardags. Jag gjorde en större sats med 4 ägg och 2 pkt alaska pollock. Hade också i lite malen muskotnöt eftersom det passar så bra med både mjölk och fisk. Tack för receptet, blir en återkommande middagsrätt hemma hos mig!

  • Marre73 12 maj 2010

    Denna rätt smakade jag för många år sedan och tyckte det lät jätteäckligt med risgrynspudding med fisk i, ack vad jag bedrog mig. Jättegott var namnet, jag serverar med lingonsylt och rårivna morötter till. På äldreboendet har dom skirat smör till.

  • cinaehn 20 april 2011

    Super smarrigt tyckte alla i familjen, stora som små! Kommer lagas många gånger....mums

  • jalenah 15 november 2012

    Detta var riktigt gott! alla i familjen glufsade i sig med god aptit! Jag kommer göra den här fiskpuddingen fler gånger.

  • Marita 22 augusti 2013

    Mycket mycket gott och enkelt att göra. Tack för ett mycket bra recept. Kommer att göra detta många gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.