Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Iransk potatis sallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Är en ovanlig potatissallad men den är god.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att hacka löken. Koka kycklingen med hackad lök och tillsätt gurkmeja när vattnet kokar. Rensa kycklingen och hacka i små tärningar. det är bäst att ha allt i en stor bunke för att kunna blanda ihop ingredienserna lättare.hacka även den kokta potatisen,ägg och saltgurka.Häll i creme fraiche och 3/4 av majonäsen tillsätt även gröna ärtor. Smaksätt med salt,peppar,vitlökspulver,limejuice och olivolja. Blanda ihop allt väl. Servera på ett stort fat.Bred på ytterligare majonäs på ytan så att det ser glansigt ut. Dekorera med oliv och saltgurka. Salladen är godast till macka. Använd helst osötat bröd eller pita bröd eller bagetter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PaulaPudding 11 februari 2011

    Jag har ett liknande recept utan gurkmejram, lök och cremefraiche. Helt underbart god är den. Det ska dessutom vara kycklingkött i mitt recept. Ska testa ditt någon gång. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.