Sallad potatis recept

Laddar...
Din sökning gav 5781 träffar
Fläskfilé och potatissallad av ny..

En fräsch och god bjudrätt, perfekt till sommarens tillställningar. Avokadooljan är utmärkt att använda till grillning då den tål höga temperaturer bra och passar därmed bra till marinad och gör fläsk..



Potatissallad med keso och gurka

Det här receptet har jag använt i många år. Det kommer ursprungligen från Allt om Mat april 1973. På bilden serveras den med grillad benfri kotlettrad. Andra förslag är tunt skivad bayonneskinka, rökt..








En god potatissallad

För er som är trötta på burksallad :) Ps jag har inte fått någon kommentar på några av mina recept, det vore kul att veta vad ni matfantaster tycker ;)






Bulgarisk potatissallad

Supergod potatissallad med lite annorlunda smak än den vi är vana vid. Har gjort den många gånger och är alltid lika populär. Hittade receptet för många år sedan i en tidning, kommer inte ihåg ..


Blandad potatissallad

En stor potatissallad med många ingredienser fick bli stommen på vår buffé. Den mycket bekväme köper kanske till och med färdigkokt potatis och blandar allt kallt.


Krämig potatissallad

Jag tycker bara om hemlagad potatissallad. Det här är en god och fräsch potatissallad till grillsäsongen, Sista april, studentfesten, midsommar, kräftskivan...



Fransk potatissallad med grönsake..

En fräsch potatissallad, som passar bra till grillat. Förbereds dagen före och går sen snabbt att färdigställa, när den ska användas. Vilka örtkryddor som man har i avgör man själv och det går också a..