Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lamm med rosmarin och vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag är älskare av lamm...rosmarin och vitlök är suveränt gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kotletterna med salt, peppar och 1 tsk rosmarin.
  2. Stek dem 2 min på varje sida i hälften av smör-&rapsoljan i en stekpanna.
  3. Ta upp dem.
  4. Koka ihop vatten, balsamvinäger och resterande rosmarin ca 1 min i stekpannan. Vispa i resten av smör-&rapsoljan.
  5. Häll skyn över kotletterna och servera med stekta tomater och blandad sallad. Pasta eller kokt ris är inte fel att servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.