Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med somrig sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lätt mat en varm sommardag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnsform. Salta och peppra. Riv vitlök och blanda med fonden och hälften av osten med grädden. Smaka av med salt och peppar. Häll blandningen i formen och strö över resten av osten. Gratinera 20 - 25 minuter beroende på hur tjock laxen är.
  2. Sallad: Skiva rödlöken, dela tomaterna, strimla sockerärtorna och blanda med babtspenaten. Rör ihop citronsaft , olja och smaka av med salt och peppar. Häll dressingen över salladen. Servera laxen med sallad och färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.