Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med bacon, avokado och pinjenötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En sallad med många goda ingredienser. Den har blivit mycket uppskattad av våra middagsgäster!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna och stek baconet knaprigt och låt rinna av på hushållspapper. Rosta pinjenötterna i stekpanna.Skär brödet i små tärningar och stek dem i matfett med vitlöken.
  2. Dela avokadon och skär köttet i tärningar. Varva sallad, avokadobitar och ädelost i en skål. Ringla över dressingen. Toppa med baconet, brödkrutongerna och pinjenötterna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lisslinda 5 maj 2012

    åhhh vilken god sallad!!!!! Jag bytte ut mögelosten mot feta ost (eftersom jag inte gillar mögelostar:-) och gjorde ingen dressing. Helt klart TOPP betyg, kommer att göra den fleeeeeeeeeeeera gånger. Tack för ett superbra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.