Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med parmaskinka och mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ät som lunch eller lätt middag. Väldigt god! Måste provas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj salladen och torka den väl, i salladsslunga eller handduk. Riv sönder bladen och lägg dem i en vid skål eller på ett fat.
  2. Fördela bitar av ost och skinka i salladen, tillsammans med klyftor av frukt.
  3. Ringla över olja, pressa över citronsaft, strö på myntablad och svartpeppar. Salt behövs knappast, eftersom skinkan ger sälta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.