Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med rökt vildsvin och blåmögelost

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Fantastisk och lyxig sallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj sallaten, hacka grönsakerna, osten och köttet och blanda. Koka samtidigt äggen och garnera med dem.
  2. Antingen kan man bara hälla lite olivolja och salt på eller så kan man göra en dressing. Blanda i sådant fall dijonsenap, filmjölk, majonnäs, olivolja och lite peppar i en skål eller ringla över salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.