Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad Nicoise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God, matig och festlig sallad som serveras bäst med salladsdressing, på vinäger, olivolja och kryddor. Oslagbar för de som gillar tonfisk! En kall sallad som kan förberedas in i det sista, utmärkt bjudmat. Perfekta GI middagen, både på helger och vardagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt tonfisken rinna av. Skär äggen i kvartar. Dela haricot vertsen på mitten. Skölj och torka ruccola och solrosskott. Dela potatisen i munsbitar. Dela tomaterna på hälften. Finhacka löken.
  2. Låt sardellerna och oliverna rinna av från sitt spad, men låt dem vara i den storleken dom är. Blanda allt försiktigt, eller lägg helt enkelt upp allt i ett stort fat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.