Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad på rostad potatis med limesmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppengott till grillat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär potatisen i grova tärningar eller skivor. Rosta potatisen i ugnen i 20-25 minuter tills de känns mjuka. Låt svalna. Rör ihop alla ingredienser till dressingen. Blanda försiktig dressingen med potatisen och övriga ingredienser.
  2. Tips: Är potatisen färsk räcker det att tvätta och skrubba dem. Använder Du vinterpotatis bör de skalas. Salladen smakar bäst 1 till 2 dagar efter tillagningen. Kolla sältan en gång till före serveringen. Salladen passar utmärkt till sommarens grillmat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.