X

Sallad på rostad potatis med limesmak

Toppengott till grillat!

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: sallad
Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Sallad på rostad potatis med limesmak

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader.
Skär potatisen i grova tärningar eller skivor.
Rosta potatisen i ugnen i 20-25 minuter tills de känns mjuka. Låt svalna.
Rör ihop alla ingredienser till dressingen.
Blanda försiktig dressingen med potatisen och övriga ingredienser.


Tips:
Är potatisen färsk räcker det att tvätta och skrubba dem.
Använder Du vinterpotatis bör de skalas.
Salladen smakar bäst 1 till 2 dagar efter tillagningen.
Kolla sältan en gång till före serveringen.
Salladen passar utmärkt till sommarens grillmat.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Potatis, Yoghurt, socker, Majonnäs, Olivolja, gurkspad, Lime, Vinäger, Salt, Vitpeppar, Gul lök, Ättiksgurka, Purjolök, Dill, Persilja
Visningar:
687
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Caesarsallad
över 2 månader
Grekisk sallad
över 2 månader
Asiatisk dressi
över 2 månader
Grillad hamburg
över 2 månader
Mugcake
över 2 månader
Chiliolja
över 2 månader