Sallader med fetaost recept

Laddar...
Din sökning gav 362 träffar
Fetaost och vattenmelonsallad med..

Fick detta tipset av en medlem på barnsemester.se förra sommaren och nu är den favorit här! Kombinationen är otroligt god och man kan ta bort myntan om man inte gillar den.


Grillad Lax med spännande potatis..

En ovanlig sallad men ack så god. Syrlig sås och lax gör sig utmärkt till. Kan varieras onändligt, byta ut gräslöken mot persilja, lägga till bönor, dubblera osten, tillsätt oliver och kapris. Varför..


Blåhammarens vitkålssallad

När vi fjällvandrade i Jämtlandsfjällen, kom vi efter 8 timmars vandring från Sylarna fram till Blåhammarens fjällstation. Där vi fick den mest underbara mat, bla denna jättegoda vitkålssallad.Vegetarisk pastasallad

Passar perfekt att göra en stor sats och ställa i kylen. Blir nästan bara bättre om den får stå och dra. Givetvis kan man även variera pastasalladen och ha i sånt man själv tycker är extra gott, varfö..Bulgarisk potatissallad

Supergod potatissallad med lite annorlunda smak än den vi är vana vid. Har gjort den många gånger och är alltid lika populär. Hittade receptet för många år sedan i en tidning, kommer inte ihåg ..


Lyxig och färggrann sallad

Gjorde en sallad till förrätt till mig och sambon på nyår. Den blev riktigt god, men oj så mättande den var. Så den funkar helt klart att äta som huvudrätt med, eller göra mindre av den till förrätt (..


Anna´s potatissallad

Visste inte vad jag skulle ha till fläskfilén, så då blev den här potatissalladen till av det jag hade hemma. Den blev toppengod, prova.

Grekisk sallad

Är bara såååå gott.... en perfekt sallad med tzatziki, nybakade ciabatta och ett glas vin till gör hela måltiden komplett