X

Sallader nyår recept

Laddar...
Din sökning gav 200 träffar
Fransk salladsdressing (Dijon)

Är bosatt i Frankrike och på restaurangerna här serveras nästan alltid salladen med en dijon-dressing som är så extremt god. Försökte efterlikna den genom att söka efter olika recept men den blev i..


Marockanska Friterade Auberginer
Marockanska Friterade Auberginer

En jättegod sallad för hela familjen! Första gången jag bjöd min familj på detta hann jag inte ens fritera auberginerna färdigt innan min lilasyster smygit sig fram och snattat till sig dem. Efter de..Sötsur kålsallad (Goi cai)

En fräsch sallad från Vietnam, som passar bra till kyckling, räkor eller fläsk, eller varför inte bara servera den på egen hand. Tips: du kan byta ut grönkål mot rödkål eller ta hälften av var sort..
Rostad grönsakssallad

Ingick i dottern Sofias studentbuffé. Vi bjöd på Fläderbål och som tilltugg tunnbrödsrullar med lax, katrinplommon med bacon. Buffématen var rosmarinmarinerad fläskfilé, citrusinkokt lax, försommarpo..Röd kålslaw

Den här röda salladen är lika god till den "griljerade julkalkonen" som till den traditionella julskinkan!Grekisk sallad

Lätt och gott på somrarna, passar fint till grillat om man inte gillar potatissallad och sånt. Gott med kalamataoliver i salladen men det funkar i princip med vilka oliver som helst.


Ullas Potatissallad
Ullas Potatissallad

Mycket gott till bl.a. grillat. Gör potatissalladen några timmar innan den ska ätas, så kommer smakerna bättre till sin rätt.


Blomkålskebab i pitabröd
Blomkålskebab i pitabröd

Var försiktiga med oljan, den ska vara het men plattan ska inte stå på högsta värme. Vi har lagt dem i pitabröd, men de är också goda till ris och en god sallad.