Sallader nyår recept

Laddar...
Din sökning gav 200 träffar
Godaste rucolaröran
Godaste rucolaröran

Ett måste till...typ allt. Vi använder den till sommarens grillning, till sallader, till en god köttbit, bland annat. Blir extra god om den görs dagen före!


Fyllning

Fyll fläskfilé, kycklingfilé, lax och kanske till och med köttfärsbiffar. Blandningen kan även bres på en smörgås eller ett kex.


Turkisk bulgur sallad
Turkisk bulgur sallad

Jag har gjort denna vid ett flertal tillfällen till mina svenska kollegor. ALLA ville ha receptet. Gott som plockmat, eller som tillbehör till grillmaten. Man kan själv reglera styrkan så klart.


Ugnsbakad smålök med rosmarintoma..

Den här enkla rätten är otroligt mångsidig. Den kan serveras ljummen eller kall, som förrätt med ett glas vitt vin, eller endast tillsammans med ett gott bröd eller som tillbehör till grillat kött ell..
Tryffelvänd kålrabbi och polkarödbeta med shiso
Tryffelvänd kålrabbi och polkaröd..

Shiso är röd krassesort som finns att beställa i välsorterade grönsakshallar. Om du inte får tag i polkabetorna kan du ta rödbetor men de färgar salladen. Tryffelolja varierar mycket i smakstyrka så ..


Wasabicoleslaw
Wasabicoleslaw

Mizunasallad serveras till wasabicoleslaw. Salladen är en kålsort som har lite flikiga blad som påminner om ruccula. Smaken påminner mer om mangold eller paksoi.


Räk- och avokadosallad
Räk- och avokadosallad

Fick receptet på denna underbara förrätt till nyår och har gjort den så många gånger. Enkel att förbereda då man gör iordning nästan allt kvällen innan. VARNING ! Beroendeframkallande är denna rä..

Paj med varmrökt lax

En smakrik paj som passar vid alla tillfällen. Servera den gärna med romsås och räkor. Supergott, blir en rätt på påskbuffen i år!

Grön aiolisås
Grön aiolisås

Denna sås är jättegod till rökt och gravad fisk samt till sallad. Jag använder den även till grillat kött, ugnsomeletter och matpajer.