X

Sallader till barn recept

Laddar...
Din sökning gav 80 träffar
Barnens bästa pastasallad

Lätt och snabblagad pastasallad som är en stående favorit hos barnen främst under sommarhalvåret här hemma.. Perfekt picnicmat!

Skrivet av TE72
för över 2 månader sedan
Läs receptfruktsallad med varm vit choklads..

Skala och skär frukten i bitar. Dela jordgubbarna. Blanda honung, citronskal och mynta. Häll det över frukten och rör om. Koka upp grädden i en kastrull och ta den från plattan. Grovhacka chokladen. R..

Tomatsallad med jordgubbssalsa

Det bästa med tomatsallader är att man kan variera dem i oändlighet och ändå smakar de så olika! Den här gången jobbar jag med lite överblivna jordgubbar, som marineras i lite olja med basilika!Färskpotatissallad

God potatisallad med färskpotatis och créme fraichesås. Gott till grillat. Mina barns favoritsallad. Har gjort den vid många tillfällen och den uppskattas alltid.
Fetaost och vattenmelonsallad med..

Fick detta tipset av en medlem på barnsemester.se förra sommaren och nu är den favorit här! Kombinationen är otroligt god och man kan ta bort myntan om man inte gillar den.

Skrivet av TE72
för över 2 månader sedan
Läs recept

Knattarnas Potatissallad

Underbar, jag har gjort denna sedan jag var liten, enkel och lättgjord. Inga problem för barn att göra denna. Jag brukar alltid strunta i ärtorna och har ibland i någon annan örtkrydda än krassen ex. ..