Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salladsfest på fisk

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Bjud på kall mat om ni vill ha det riktigt bekvämt när ni har gäster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lagen och låt den koka sakta under lock ca 15 min.
  2. Skölj fisken, dela den av i mindre bitar och låt den rinna av. Lägg fisken löst hopvikt, spättafiléerna rullade, i en låg och vid kastrull.
  3. Sila den heta lagen över fisken och låt den därefter sjuda ca 5 min. Låt fisken snabbt kallna i spadet. Blanda såsen och ställ den kallt.
  4. Tag upp kalla fisken ur spadet, låt den rinna av och lägg upp den på ett stort vackert fat. Häll såsen över fisken och garnera runtom med räkor, kaviar och citronskivor. Stick fräscha dillplymer i salladen.
  5. Gott att servera med nykokt, dilldoftade potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.