Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råriven kålrabbisallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kålrabbi tillhör väl inte den vanligaste grönsaken här hos oss. Det är lite synd för det är en god grönsak. Så här kommer ett recept på sallad med kålrabbi. Våga prova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tips: Skölj de små kålrabbibladen, torka dem väl och och finhacka dem och strö dem över salladen.
  2. Skala, skölj och riv kålrabbin.
  3. Rör ihop citronsaft och gräddfil och smaka av med socker och salt. Rör samman med kålrabbin. Lägg upp på stora salladsblad och strö över klippt persilja och låt stå och dra en stund. Strö över de späda kålrabbibladen om du vill använda dessa.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 4 december 2011

    Jättegott. Vi åt det som sallad till middagen. En femma är det värt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.