Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En god salsa som kan varieras i styrka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och lägg i tomaterna tills skalet börjar spricka. Skala och ta ur kärnhuset i tomaterna.
  2. Tärna ner i önskad storlek på tärningarna.
  3. Riv den gula löken grovt i matberedare.
  4. Hacka vitlök och chili fint.
  5. Tilsätt peppar och salt.
  6. Tillsätt den tärnade tomaten.
  7. Smaka eventuellt av med lite socker.
  8. Styrkan kan varieras med olika sorters chili, och tänk på att styrkan sitter i chilins kärnor. För mildare smak ta ur chilins kärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.